هیچ چیزی بدتر از بوی بد ماهی پس از پخت آن نیست. تهیه ماهی زمانبر و سخت است و اگر زمان مصرف، بوی بد آن همچنان باقی بماند، تمام زحماتمان از بین میرود. در ادامه قصد داریم روشی را معرفی کنیم که بوی بد ماهی را از بین میبرد.
نکتهی اصلیِ روش معرفی شده در پایگاه هوپلاها این است که به جای سرخ کردن، باید ماهی را پخت تا بوی بد آن از بین برود.
ماهی منبع پروتئین و حاوی چربیهای مفیدی است که موجب کاهش کلسترول شما شده و به سلامت بدن کمک میکند. ماهی همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا۳ میباشد که ضمن اینکه میتواند موجب سلامت قلب شما شود، همزمان میتواند موجب تغییرات خلق و خوی شما نیز بشود. ثابت شده است که ماهی یک رژیم غذائی بسیار مهم افرادی است که زندگی طولانی داشتهاند.
در این پایگاه آمده است که بهتر است ماهی را با زر ورق پیچانده و درون آن، چند تکه لیمو ترش و کمی کره بریزید و سپس آن را داخل فر بگذارید. در نهایت، بوی بد ماهی باید کاملا از بین رفته باشد، اما اگر احساس کردید که بوی ماهی در داخل آشپزخانه پیچیده است، میتوانید کمی سرکه داخل آب جوش بریزید. در ادامه میتوانید ویدیوی مربوط به آن را مشاهده کنید.
